Sveajentas Jenny

Jenny er den tispa fra første kullet til Emilia som vi valgte å beholde. Hun er leken, mild og tøff på en gang, og vi koser oss hver dag med å se utviklingen hennes.

 

Lille-lo's Gorgeous Thora

Thora er vår første dansk/svenske gårdshund og grunnen til at vi ble så glad i denne rasen. Hun elsker folk og kan til tider bli litt i overkant glad for å se igjen kjente :) Hun har en enorm arbeidsvilje og er supergira på å trene. Det gir utfordring til fører, fordi man hele tiden må ligge i forkant i konkurranser.

Men noen ganger glimter vi til, i 2016 vant hun klassen 3 med direkte opprykk til Elite under Lomsrally.

Hun vant også klasse 3 både på den norske og den svenske rasespesialen i 2016.

Pga av flytting og oppussing har det vært uregelmessig trening i vinter, så vi kommer til å bruke 2017 til å trene inn nye øvelser og terpe på gamle. Vi planlegger ikke så mange konkurranser i år.

Thora bære sitt "fornavn" med rette, hun er virkelig gorgeous og en ordentlig dame.

Hennagardens Eroina Emilia

Emilia er norsk utstillingschampion og vår lille koseklump. Hun er også et skikkelig jeger og veldig rask. Samtidig som hun er stødig og sindig er hun også myk i gemyttet. Hun konkurrerer også i rallylydighet og går i klasse 2. Hun har prøvd så vidt i agility også og det er ikke utelukket at det blir flere konkurranser.

Emilia elsker å bade og finnes det et lite vann på turruta, så finner hun det.

Hun hadde sitt første valpekull i februar 18. Det ble en tøff fødsel som endte i keisersnitt.Men alle tre valpene klarte seg og vi fikk to fine tisper og en hannhund. Emilia tålte ikke narkosen så så godt. Det blir derfor ikke flere kull på henne i tilfelle det skulle bli nødvendig med keisersnitt. Hun er altfor verdifull medlem av famileien til å ta unødige sjanser.