Hva skjer

3. mai, 2017

Denne våren er vi litt sånn i ventemodus. Vi venter på at badet vårt blir ferdig og vi venter på Emilias løpetid. Den er nok ikke ikke langt unna nå. Tegnene er tydelig på at det ikke er langt unna så vi har litt sommerfugler i magen. Emilia er ganske så uberørt, det er nok mer hos de tobeinte:)

Forhåentligvis er badet også ferdig straks slik at vi er kvitt håndtverkere innen evnt drektighet.

I mellomstiden har vi vært med å arrangere tredager stevne i rallylydighet på Lillehammer. ca 300 startende og god stemning. Både Thora og Emilia syntes nok det var rart å ikke konkurrere, men vi kommer sterkt tilbake. Flytting, oppussing og valper er nok å ha fokus på det.

3. apr, 2017

Alltid kjekt på NKK kurs og denne gangen Oppdretterskolen del 1

Det er alltid nyttig å ha litt genetikk i bakhodet og nå gleder jeg meg meg til del 2 i Trøndelag.

 

25. mar, 2017

Snøen er i ferd med å smelte langs husveggene her i Flåkålia og det gir små snuter mye å lukte på. En meget provisorisk port av hønsenetting gir mor ro i herte om at de ikke skal stikke uti veien, for det er mange rallyspirer her på bygda :) Og for Emilia og Thora betyr det at de får mer fritid ute, da koser de seg.

Rundt gamlefjøset er det nok lukt etter mange som bør finne seg et sikrere sted å bo enn på en plass med gårdshunder. Oppe ved bekken er det nok et annet dyr som har hatt overnattingsplass for det var det ei lita grop og de måtte rulle seg godt før de ville være med videre.

Inne i huset er et soverom til ferdigmalt og snekkerene har åpnet veggen i andre etg. mot påbygget. Det gleder de tobeinte seg nok mer til enn de firbeinte.

20. mar, 2017

Det er en stund igjen til vi kan fjerne stillaser og at alt er ferdig her, men snekkerne har lovet at badet er ferdig før Emilia skal ha løpetid. Både Thora og Emilia har funnet seg godt til retter og elsker den store hagen.

Det tok oss lang tid å finne det perfekte stedet, men her skal det bli godt å bo for både to og firbeinte.