Hva skjer

13. aug, 2017

Vi er barnevakt for Abel noen timer. Gjett om alle koser seg :)

13. aug, 2017

For andre gang ble Keith og Emilea klubbmestre i rallylydighet . Klart vi er stolte :)

9. jun, 2017

Med naturen rett utenfor døra  er det bare å tusle nedover veien, langs elva, over jorder og traktorveier.

Litt vått og gjørmete enda med alt regnet, men bare lyder av naturen og deilig lukt av forsommer gjør det til en herlig fristund.

5. jun, 2017

Jentene elsker Nordeseter like mye som oss og er dere Lillehammerområdet kan vi sterkt anbefale stedet som turområde. I dag tok vi oss fri fra hus og gjerding og bare koste oss. På onsdag er det dags for neste ormekur etter Sverigetur og det passer utmerket, siden en lemen krysset stien foran Emilia. Den ble raskt spist. Som gårdshundeier har jeg litt blandede følelser der. På en side kjempestolt av rasetypiske egenskaper til å fange og avlive småkryp, samtidig som jeg synes det er skikkelig æsj å tenke på hva hun har fått i seg. Ja ja, sånn er det å ha gårdshund. Heldigvis ikke alle gangene hun spiser de.

7. mai, 2017
Da blir det nytt gjerde:)

Etter å ha sett på mange alternativer på gjerde, har vi landet på god gammel hon. Det passer med huset og ferdighetene våre. Vi har ikke kunnskapen for å legge skigard og med alle pengene som går i huset, må vi velge noe vi kan fikse selv. Så da blir både våre to og evnt valper, trygge utover. Emilia er kommet i løpetid og vi vokter alle hennes bevegelser nå for å se når vi kaster oss i bilen til Karlstad.